Tjänster&Priser-Rekonditionering, polering, vaxning, lackkonservering

Vi utför alla slags bilvårdsbehandlingar, och är lika noggranna vid varje utförande. Vårt mål är att du som kund alltid ska vara nöjd varenda gång och då anlita oss nästa gång du behöver professionell bilvård. 

Rekonditionering och tvätt - Priser: 

Rekonditionering, hel

Kaross, motor och motorrum avfettas. Bilen tvättas med alkaliskt tvättmedel. Hela bilen dammsugs invändigt. Fönster och paneler tvättas och görs skinande rena. Därefter maskinpoleras lacken med s.k. kemisk rubbning för att rengöra och avlägsna oxider samt lättare repor. Därefter vaxas bilen med vax av högsta kvalitet för att ge lacken lyster samt ett långvarigt skydd mot smuts, salt, trafikfilm etc. Gummi- och plastdetaljer fräschas upp och behandlas. 

Invändig rekonditionering 

Klädseltvätt & Luktsanering

Bilen dammsugs invändigt och fläckar och smuts tvättas bort med en speciell maskin som arbetar med varmt vatten och speciella tvättmedel som rengör och desinficerar utan att skada eller missfärga klädseln. Paneler och övriga ytor rengörs effektivt. 

Med en speciell maskin fyller man kupén med en gas som neutraliserar illaluktande bakterier. Dåliga lukter från t.ex. cigarettrök, djur eller liknande försvinner och förblir borta. Kan behöva kompletteras med klädseltvätt samt byte av kupéfilter för bästa resultat vid stark odör. 

Lackkonservering

Lackkonservering är det bästa skyddet för er bil, trots det fuktiga klimatet i Sverige. Det flesta biltillverkarna lämnar ut fordonen med en försäkran om ett vaxskydd som gör att bilens lack förblir i samma kondition som den dagen de lämnade fabriken, Nu är det ert val och välja vilket skydd som är best för ert fordon. Vi på Autoclean Center använder oss Silver Seal lackkonservering när vi behandlar din bil. 

handtvätt

Först avfettas kaross och fälgar, sedan tvättas bilens utsida med ett effektivt vaxschampo. Även dörrfalsar rengörs.  

heltvätt 

Klädseltvätt & Luktsanering

Först avfettas kaross och fälgar sedan tvättas bilens utsida med ett effektivt vaxshampo. Därefter högtrycksspolar vi gummimattor och rengör övriga gummidetaljer.